22.1.09

NINO REŠIĆ -fotosi

































































Broj komentara: 11:

  1. ovo je super da se nezaboravi legenda najbolji pjevac. amir resic nino

    OdgovoriIzbriši
  2. Bio je veliki covek i kao takav i otisao nazalost prerano i oni koji su ga poznavali znaju ko je i kakav je bio Nino.Imala sam tu radost da budem jedna od tih i cast mi je.Volela sam ga jako i volecu ga dok me ima.

    OdgovoriIzbriši
  3. ANDJELE,ne mogu da verujem da te nema,jos manje da se danas niko ne oglasava na ovom SVETOM mestu posvecenom TEBI.Danas su dve tuzne godine kako si nas napustio i otisao u ANDJELE.LJUDI GDE STE CEO DAN,ZAR STE ZABORAVILI DA JE DANAS CRNI 18.OKTOBAR.

    OdgovoriIzbriši
  4. ovo mi je trebalo da napunim dusu veliki sam postovalac nine na mom fesbuk je svaki dan jedna njegova slika i kaka pesma da se ne zaboravi ja ga necu bio je veliki pevac

    OdgovoriIzbriši
  5. Šta reći o čovjeku koji je harao devedesetih godina, o takvom pjevačkom magu i takvoj veličini! Njegove pjesme i hitovi početkom devedesetih zive danas i zauvijek! Mnogi to neće priznati, ali taki hitovi se više ne ponavljaju niti će bilo kada. Takva euforija na nastupima se ne ponavlja, takva zvijezda nikada ne umire, takvi hitovi zauvijek žive. NINO,i dalje si sa nama, slušamo te svaki dan.

    OdgovoriIzbriši
  6. ja sam NININ fan iz cazina i lično sam ga poznavao bio je duša od čovjeka i nikad se neće zaboravit NEKA MU JE VJEČNI RAHMET...SALVIR ČIZMIĆ

    OdgovoriIzbriši
  7. nino je legenda i uvijek ce i ostati jedan jedini u svim srcima njegovih fanova,moj je fan i uvijek ce to i biti.zao mi je sto nisam pronasao prije ovo.neka mu je vjecni rahmet.

    OdgovoriIzbriši
  8. svakavam cast Nermine, toje pravo prijateljstvo,pravi prijatelji nikada se ne zaboravljaju,svakavam cast jos jedamput jer je zasluzujes,nino nezaboravni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši
  9. svakavam cast Nermine za ovu ideu,jer to dragi Nino zasluzuje,toje pravo prijateljstvo,pravi prijatelji nezaboravljaju se nikada.svakavam cast jos jedamput.Nino nezaboravljeni!!!!!!!!!

    OdgovoriIzbriši